Exercitii practice

Care este scopul curatarilor energetice?

motivation-2120322__340

Care este scopul curatarilor energetice prin care trecem, in procesul Ascensiunii? 

De ce este necesar sa curatam/ vindecam/ eliberam din interiorul nostru emotii/ traume/ tipare/credinte limitative – intr-un cuvant, energii de vibratie joasa?

Pentru ca astfel facem mai mult loc pentru energii de vibratie inalta – pentru Lumina.
Si cand am curatat suficient de multe energii de vibratie joasa, ancorarea Luminii in corpul nostru se face prin faptul ca devenim mai constienti de gandurile/ cuvintele/ actiunile noastre si facem alt gen de alegeri decat cele din trecut – facem alegeri care ne imputernicesc, facem alegeri de la un nivel mai inalt de Constiinta.

Noi nu faceam anterior acest gen de alegeri pentru ca nici nu eram constienti ca aveam acele optiuni, nu ne dadeam seama ca puteam actiona altfel.
Noi trecem prin aceste curatari energetice pentru ca numai asa reusim sa iesim din starea de negare, numai asa suntem dispusi sa admitem niste adevaruri dureroase/inconfortabile din viata noastra, pe care in trecut am refuzat sa le vedem/ recunoastem/ acceptam.
Dar daca tu esti un empat, daca esti sensibil la energii, nu se poate spune ca nu esti constient de acele lucruri care nu merg, care nu sunt spre Binele tau, de acele adevaruri dureroase/inconfortabile din viata ta; dimpotriva, tu esti hiper-constient de ele.
Pentru cei care nu sunt senzitivi, aceste curatari/vindecari/eliberari succesive sunt necesare, pentru a trece de etapa de inconstienta, la cea de constienta.

Numai ca tu, empatul, nu esti inconstient cand este vorba de acele lucruri care nu sunt spre Binele tau – esti hiper-constient.

Si tocmai pentru ca esti atat de sensibil la energii, aceste curatari te bulverseaza atat de mult si esti crispat: „Oare sunt intr-o stare de acceptare acum? Oare se considera ca opun rezistenta, daca ma deranjeaza ca am aceste ameteli atat de puternice? Oare fac bine ceea ce fac? Oare e de la energii aceasta stare de epuizare? Oare este vorba de simptomele Ascensiunii sau sunt bolnav? Cred ca daca eram cu adevarat treaz spiritual nu ma intrebam asa ceva…”.

Nimic din ceea ce inseamna procesul Ascensiunii nu este menit sa te chinuiasca, sa te faca sa te simti rau.
Si va mai spun ceva: daca o invatatura spirituala va face sa va simtiti crispati/ tensionati/ inconfortabil, aceea nu este o invatatura potrivita pentru voi.

Asadar, daca sunteti empati, voi deja sunteti hiper-constienti de acele lucruri/ persoane/ relatii/ activitati ce nu va sunt benefice.
Ce puteti face ca sa nu mai fie nevoie sa treceti prin atatea curatari energetice?

Adunati-va curajul si faceti din proprie initiativa acele alegeri care sunt cu adevarat spre Binele vostru.

Faceti curatenie in viata voastra din proprie initiativa.

Si cu fiecare astfel de alegere curajoasa pe care o faceti mai cresteti vibrational, integrati mai multa Lumina in interiorul vostru.

Folositi-va zi de zi de alegerile voastre ca de un instrument in a deveni o Versiune mai Buna a voastra.

Cand veti face asta, nu veti mai avea atatea lucruri de procesat/ curatat/ vindecat/ eliberat. (Matt Kahn)-Traducere:Mihaela Dan

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.