Exercitii practice

Timpul schimbă totul ?

20170524_130149„Timpul schimbă totul”, asta spun oamenii. Nu e adevărat. A FACE CEVA schimbă lucrurile. Dacă nu faci nimic lucrurile rămân la fel.

Timpul schimbă totul.Asta ți-a spus omul de alături,prietenii tăi sau poate și tu, în momente de singurătate. Dar lasă-mă să te contrazic, nu e adevărat. Timpul nu schimbă nimic. Nu e bine ca după o dezamăgire, după eșecuri și trădări să spui că timpul va schimba totul.

Nu trebuie să aștepți o minune ca viața ta să aibă un alt sens. Nu vei avea niciodată succes, nu-ți vei materializa dorințele dacă vei aștepta ca totul să se  rezolve de la sine. Trebuie să ai un scop bine stabilit, să știi ce-ți dorești cu adevărat și cine vrei să fii.

A face ceva schimbă lucrurile.Dacă nu faci nimic lucrurile rămân la fel. Viața ta va rămâne monotonă și de fiecare dată vei eșua în dragoste și în carieră, dacă nu vei schimba unele lucruri din viața ta.

Din momentul când vei începe să acționezi, când nu îți vei mai repeta greșelile, când vei ține cont de ceea ce dorești cu adevărat, când vei lupta pentru aspirațiile tale, din acea clipă totul va fi altfel. Viața ta va avea o altă formulă, un alt scop, o altă nuanță.

Timpul nu schimbă oameni și nici vieți.Oamenii schimbă totul.Dacă nu ar fi fost oamenii lucrurile nu ar fi evoluat. Timpul avea să zboare ani la rând,dar totul era să fie la fel.

Timpul e etern, nu are nici o influență asupra omenirii. Noi, oamenii, schimbăm totul. Construim clădiri uriașe, născocim obiecte, schimbăm moda, mințim, dezamăgim, apoi învățăm din tot ce s-a întâmplat. Ne îndrăgostim, ne pierdem mințile.

Cucerim munți și străbatem mii de kilometri pentru cei care îi iubim. Timpul pur și simplu trece stingher cum a mai făcut-o și în trecut, doar noi putem schimba oameni, locuri și pe noi înșine.

„Timpul schimbă totul”,asta spun oamenii.Nu e adevărat.A FACE CEVA schimbă lucrurile. Dacă nu faci nimic lucrurile rămân la fel. – citat anonim

https://devorbacutine.eu

1 gând despre „Timpul schimbă totul ?”

  1. Minunat , dupa mine timpul vindeca rani si mai estompeaza din durere daca accepti anumite situatii din viata ta si intelegi ca ” nimic nu este intamplator ” , totul se intampla cu un scop .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.