Exercitii practice, Noua energie- noua gandire

Fericirea Și Împlinirea Derivă Din Trăirea Totală Și Deplină A Experienței

balls-313405__340

Probabil că nu există om care în adâncul ființei sale să nu își dorească să fie fericit și împlinit. Cu toate că fericirea și împlinirea sunt niște stări căutate de orice ființă umană, totuși există foarte mulți oameni nefericiți și neîmpliniți în jur.
Acesta este și motivul pentru care un articol pe această temă este scris. El nu oferă soluția universală pentru fericire și împlinire, fiindcă nimeni nu are așa ceva. Ceea ce îți poate oferi însă acest articol este o mică schimbare de perspectivă cu ajutorul căreia să faci încă un pas spre împlinire.
În primul rând, dacă arunci o privire asupra realității experimentate, o să vezi că nu există anumite lucruri sau contexte care să ofere fericire și împlinire în mod obiectiv.
Nu e există niciun lucru sau experiență care să facă pe absolut toată lumea fericită.
Unii pot fi fericiți când merg la munte, alții pot fi fericiți când merg la mare. Un al treilea poate fi fericit când stă acasă și se uită la seriale. Iar un al patrulea poate fi fericit atunci când merge ori la munte ori la mare, dar să urască din toți rărunchii să stea în casă. Nu există situații, activități sau contexte care să producă fericire în absolut orice ființă umană în mod independent și obiectiv.
Prin urmare, un prim pas esențial spre o stare de împlinire autentică este renunțarea la a mai căuta fericirea în ceva exterior.
Odată ce se renunță la a se mai căuta fericirea în partener, posesii, contexte, prieteni și tot ceea ce există în jur, omul își dă voie să se apropie mai mult de adevăr.
Și așa își face loc puțin câte puțin ideea conform căreia fericirea se află dintotdeauna în interiorul omului. Spre deosebire de situația în care fericirea și împlinirea sunt căutate în jur, a înțelege că împlinirea este o stare ce nu se află în dependență cu ceva ce există în jur, este un pas fundamental.
Articolul de astăzi vine să completeze cu o mică idee, dar esențială, acest principiu al fericirii și împlinirii care nu sunt dependente de ceva și care pot fi găsite și radiate numai dinspre interior înspre exterior.
Iar această mică idee este aceea că fericirea și împlinirea derivă de fapt din trăirea la modul cel mai total și deplin a unei experiențe, indiferent care este acea experiență.
Mergi pe stradă? Fii 100% prezent acolo și trăiește deplin experiența respectivă. Bei un ceai? Fii 100% prezent acolo și trăiește deplin experiența respectivă. Citești o carte? Fii 100% prezent acolo și trăiește deplin și total experiența respectivă. Mănânci? Fii 100% prezent acolo și trăiește deplin și total experiența respectivă.
Când omul își dă voie să trăiască total și deplin o anumită experiență, el împlinește de fapt în modul cel mai armonios posibil motivul pentru care există în acest plan. Fiindcă fiecare dintre noi suntem aici pentru a îmbogăți Întregul cu experiențe și a face cunoscut necunoscutul.
Prin trăirea deplină a ceea ce experimentezi chiar ACUM, faci un pas mare și fundamental spre o stare de fericire și împlinire autentică. Iar pentru a putea face asta nu e nevoie decât de alegerea intenției în această direcție și puțin antrenament.
Iar pentru a-ți fi mai ușor să trăiești deplin potențialele care apar aduse în actualitate în fața ochilor tăi, există un anumit adevăr care te poate ajuta în această direcție. Acest adevăr este acela că dacă ceva există, dacă despre ceva se poate spune că este, atunci acel ceva este deja total și deplin desăvârșit. Altfel nu ar fi existat deloc.
Pentru ca un potențial să devină actual, tot Universul s-a pus de acord, iar aducerea respectivă în actualitate se află într-o rezonanță și perfectă armonie cu tot și cu toate. Dacă ceva este experimentat acum,ACUM era momentul ca acel ceva să fie experimentat.
Fericirea și împlinirea derivă de fapt din trăirea la modul cel mai deplin al unei experiențe, indiferent care ar fi ea. Fericirea și împlinirea derivă din trăirea totală și deplină a ceea ce este. Din trăirea unei stări de recunoștință în fața Universului pentru armonia pe care o dezvăluie și afișează secundă de secundă.
Iar pentru că sunt toate șansele ca mintea și ego-ul să se revolte în fața acestei idei, fiindcă mintea iubește nefericirea, se mai simte a fi adăugată o precizare de final.
Trăirea totală și deplină a fiecărei experiențe, așa cum apare și cum este ea adusă în actualitate, nu înseamnă că nu mai trebuie să muncești, să ai visuri și obiective și nu înseamnă nici nepăsare, complacere sau pasivitate.
Sub nicio formă.
Tu alege obiective. Visează. Alege visuri cât mai înalte. Crezi în tine. Muncește și lucrează în fiecare zi pentru ceea ce îți dorești. Însă în timp ce faci asta, pentru fiecare experiență, potențial sau situație care apare în existență, dă-ți voie să o trăiești deplin. Nu fugi de ceea ce Universul îți scoate în cale, ci proiectează iubire și recunoștință înspre toate acestea, trăindu-le deplin și total, conștient fiind că nu există nimic care să poată apărea în existență și care să nu fie infinit armonios.
Când omul își dă voie ca indiferent de experiență, să o trăiască deplin, dintr-o stare de prezență 100%, Universul îl recompensează prin împlinire și fericire.
Acest articol a transmis o idee. Nu este necesar să crezi această idee. Dă-ți voie doar ca de astăzi înainte să intenționezi și să trăiești fiecare experiență din viața ta la modul deplin cu încredere în Dumnezeu și vezi dacă acest lucru îți armonizează cu ceva existența sau nu.https://fiimplinit.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.