Psihologia vieții

Mecanica schimbării

293042_380256555381637_1497918461_nMai întâi, să revedem sensul Ascensiunii și de ce oamenii simt simptome fizice, mentale și emoționale, precum și o schimbare a conștiinței. În prezent suntem într-o tranziție de fază a expansiunii conștiinței în tărâmurile dimensionale superioare în care ne putem experimenta ca ființe umane multidimensionale coexistând cu multe alte forțe care trăiesc pe această planetă. În timpul ciclului Înălțării, ființele umane vor experimenta multe simptome fizice variate, pe măsură ce ne schimbăm celulele în modele de frecvență mai înaltă și întrupăm mai multă lumină.

Ascensiunea înseamnă a aduce mai multe straturi de lumină, forțele spiritual-energetice care există în cadrul nivelurilor corpurilor noastre spirituale, coborând aceste straturi în materie. Aceasta înseamnă întruparea identității noastre spirituale superioare în corpul nostru fizic, în originalul nostru ocupant al sufletului, și nu un impostor. În același timp, Înălțarea este o schimbare în modelele de frecvență energetică ținute într-un spațiu dimensional care, atunci când este absorbit și activat în straturile câmpului bioenergetic planetar și uman, activează setul de instrucțiuni pentru șablonul ADN. Aceasta catalizează un lanț de evenimente care creează o transformare completă și o transmutare a diverselor tipare și programe ținute în tipare energetice ale ADN din călătoria sufletului prin timp. Când se activează spiritual, aceste tipare încep să se schimbe, să reapară și să se desprindă de straturile de experiențe codificate în fiecare celulă și modelul de memorie, păstrate ca vibrații energetice în corpuri.

Procesul de Ascensiune vizează trecerea conștiinței de la o realitate la alta, împreună cu o conștientizare a posibilelor multiple realități existente simultan. Deoarece o realitate este o dimensiune, ceea ce facem este, în esență, o transformare dimensională completă într-o altă realitate. O realitate dimensională este menținută în loc de un strat complex de rețele energetice codificate pentru a crea iluzia timpului și a spațiului pentru conștiință, de a percepe și de a participa la propria experiență în lățimile de bandă largă ale acelui interval de frecvență. Pe măsură ce rețelele dimensionale își schimbă frecvența, iar atributele magnetice se schimbă, toate lucrurile existente în cadrul benzii largi se vor schimba și se vor transforma. Legile naturale care guvernează acel timp și spațiu așa cum îl știm, se vor schimba și ele. Aceasta înseamnă că percepția conștiinței noastre spațiale, relația noastră cu timpul și spațiul se va schimba, de asemenea, destul de dramatic.

Astfel, pentru a trece prin această schimbare, trebuie să ne pregătim și să ne adaptăm calea de gândire și a fi în aliniere cu marele scop al sufletului și cu adevărata esență divină. Învățarea cum să renunțăm la fluxul conștientizării actuale și câștigarea unei mai mari iubiri de sine, precum și acceptarea sunt principalele caracteristici de care avem nevoie pentru a facilita un timp mai ușor. Pentru a schimba comportamentele vechi și modelele de gândire care nu servesc scopului superior al sufletului, trebuie să fim conștienți de aceste convingeri dăunătoare, să vedem influența nocivă și apoi să luăm măsurile corespunzătoare pentru a le elimina și a le vindeca. Procesul de dezvoltare spirituală ne va expune temerile profunde, credințele limitate și vechile tipare de durere prin evenimente care le declanșează în conștiința actuală. Trebuie să recunoaștem conștient și să ne percepem temerile, pentru a le rezolva și a le vindeca. Temerile și durerile noastre sunt ceea ce ne permite să fim controlați și manipulați de alții, care caută să aibă putere asupra noastră.

Unele dintre aceste aspecte pe care va trebui să le clarificăm sunt ancestrale și moștenite de la familia de origine. Ele se pot simți destul de ciudat, dar familiare, atunci când acestea sunt aduse în conștiința noastră. Nu numai că ne clarificăm propriile noastre modele mentale individuale, dar, de asemenea, abordăm implicațiile karmice ale minții înregistrate în conștiința colectivă a minții rasei umane, mintea planetară. Putem reforma circumstanțele în mintea noastră din punctul de vedere al observatorului. Observăm problemele specifice care au apărut pe suprafața conștienței trezite pentru a avea ocazia de a le mărturisi și apoi de a le clarifica din interiorul corpului de lumină. Apreciați și recunoașteți lumina voastră interioară pentru a accepta misiunea de a participa la această curățire spiritual-emoțională, mai degrabă decât să o pretindeți ca parte a identității personale. Permițându-ne să renunțăm la durere și frică și să facem acest lucru în mod repetat, ne limpezim corpurile noastre emoționale și energetice ale traumelor de lungă durată. Aceste convingeri bazate pe frică ne-au împiedicat să experimentăm adevărata lumină interioară și ființă autentică, care aduce în viața noastră mai multă bucurie. Odată ce corpul emoțional este rezolvat și eliminat de o durere sau traumă veche, corpul fizic este apoi în stare să-și elibereze echivalentul blocajului energetic.

Toate acestea se întâmplă simultan în toate straturile câmpului bio-energetic când fiecare vindecare este limpezită. De fapt, este vorba de o curățire și eliberare completă a acestor evenimente dureroase, care au fost considerate ca modele în corp, din înregistrarea și memoria celulară a sufletului. De asemenea, pe măsură ce aceste modele dureroase sunt eliminate din înregistrarea sufletească, curățarea ne recodifică ADN-ul, astfel încât corpul nostru să poată stăpâni mai multă lumină interioară. Astfel, susținând noua noastră frecvență care ajută la extinderea conștiinței superioare și a percepției multidimensionale. Pe măsură ce deținem o lumină mai înaltă și un pachet genetic mai performant în domeniul nostru bioenergetic, el permite altora să urce, prin principiul rezonanței. Prin rezonanță mai mare, acele treziri încep să vibreze la frecvența crescută, să activeze potențialul interior și să înceapă să pretindă moștenirea divină a Înălțării.

Eliminarea emoțională este procesul principal pe care îl vom experimenta în trecerea prin ciclul Ascensiunii. Deoarece durerea emoțională și dezechilibrele energetice sunt responsabile pentru stările noastre de boală, mulți dintre noi vor experimenta eliberări fizice de curățare din corpul nostru. Unele dintre aceste curățiri energetice scad densitatea de la linia karmică, genetică sau ancestrală. Unii lucrători în Lumină au ales să clarifice stări de dezechilibru energetic pentru grupul colectiv sau pentru un anumit grup. Acest lucru se va simți ca mișcări de energie transmutată sau tranzitată prin noi, deoarece ființa noastră spiritual-energetică poate acționa ca un sistem de filtrare cosmică pentru marele întreg.

Scopul acestor informații este să vă informăm despre această dinamică pe care o trăim în prezent pe pământ. Pe măsură ce energiile se accelerează, trebuie să fim pregătiți prin discutarea deschisă și clară a diferitelor simptome fizice posibile, din poziția de a dezvolta o asociere neutră și a observa conștiința. Pentru a naviga mai ușor în presiunea schimbărilor interne și externe, trebuie să găsim ceea ce ne face pe noi personali, prin cultivarea discernământului intuitiv și deschiderea inimii noastre spre compasiune și empatie. Odată cu trecerea timpului să ne autoeducăm, pentru a avea o conștientizare informată și un context mai larg pentru trezirea planetară sau Înălțarea / Ascensiunea.

Informațiile distribuite mai jos despre simptomele fizice nu vă avertizează, ci intenționați să le folosiți ca un instrument care să vă informeze mai bine. Nu ni se va da ceva la ce nu putem face față, deși suntem obligați să dezvoltăm relația noastră interioară cu orientarea noastră spirituală. Multe dureri pot fi evitate prin faptul că devenim mai conștienți de sine și au nevoie de timp pentru a se vindeca prin curățarea emoțională, ascultând corpul nostru atunci când solicită sprijin și odihnă. Spiritul nostru ne-a dat multe instrumente pentru setul nostru de instrumente ale Înălțării, pentru a susține evoluția conștiinței noastre în cel mai neted mod posibil. Cereți asistență cu o inimă curată și sinceră și vi se va da!

https://burebista2012.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.