Relatii

Te rog Oprește-te din a Romanța Flăcările Gemene

head-302082__340

După cum am scris în articolul “Scopul Adevărat al Conexiunilor Flăcărilor Gemene“, scopul acestor conexiuni nu este în primul rând romantic. Este mult mai profund și mai puternic decât atât și, totuși, ca mentor spiritual pentru Flăcări Gemene, nu pot să vă spun de câte ori oamenii se concentrează numai pe aspectul romantic care este în detrimentul conexiunii ca un întreg.

Flăcările Gemene sunt incubatoare de creștere spirituală și de transformare. Ele sunt aici pentru a vă scutura, pentru a vă trezi și pentru a servi ca un catalizator pentru creștere. Ele nu sunt aici pentru a vă gâdila și oferi zâmbete (deși pot face de multe ori și asta) și dacă pe ce vă concentrați sunt chestii de a vă simți bine, vă lipsesc adâncimile care sunt disponibile pentru voi.

FG vă va declanșa în moduri pe care nici nu le puteți imagina. Este ca și cum ar aprinde o lanternă în cele mai întunecate locuri și vă forțează să vedeți ce este acolo. Ele vă arată toate aspectele nevindecate, rănite și aspectele umbrei în așa fel încât să puteți integra și să ascensionați. Când sunteți obsedați despre Uniune sau romanțarea relației, puteți întârzia vindecarea și nu mai puteți să vă întâlniți în Uniune.

Aceasta este o cale de a învăța iubirea necondiționată *.

O puteți iubi fără atașament? O puteți iubi fără a avea nevoie de ea în viața voastră? O puteți iubi chiar dacă alege să fie cu altcineva? O puteți binecuvânta chiar și atunci când nu o “merită”?

Pentru că atât timp cât “iubirea” voastră este atașată de a fi cu voi într-un anumit fel, este condiționată. Atât timp cât o puteți iubi numai când este cu voi în mod romantic, nu o iubiți. Iubirea permite libertatea de a-și alege propriul drum, chiar dacă acel drum o duce departe de voi.

Relațiile Flăcărilor Gemene sunt despre creșterea și servirea umanității. Este vorba de a crește în conștiință pentru a schimba paradigmele și a vindeca lumea, iar în timp ce aceste conexiuni pot ajunge la un loc de ascensiune care să permită toate lucrurile, toate plăcerile la care visați, acest lucru adesea necesită multă muncă și realizarea creșterii.

Această conexiune NU este povestea ideală de iubire la care visează oamenii. Nu este întotdeauna o legătură de iubire de vis pe care o doriți, deoarece oamenii au întotdeauna o alegere și, uneori, oamenii aleg o conexiune de dragoste “mai sigură” sau o conexiune de iubire mai puțin provocatoare.

Întâlnirea cu Flacăra voastră Geamănă nu va rezolva toate problemele. Ele nu vă vor “completa”. Ele nu vor călători magic pe un unicorn și să vă realizeze toate visele. Nu vor fi bandajul pentru toate durerile voastre. De fapt, ele pot rupe toate bandajele pe care le-ați pus și vă vor expune durerea pe care o ascundeți.

Serviciul lor cel mai sacru pentru voi este să vă arate unde sunteți răniți, ca să vă puteți vindeca. Nu ratați acest cadou, deoarece doriți să fie ceva ce nu este.

* Nu este vorba de acceptarea abuzului. Aceasta nu este iubire. Dacă persoana voastră face abuz în vreun fel de voi, este important să vă iubiți suficient pentru a vă stabili limite și pentru a pleca dacă acest lucru este necesar.

Dr. Lisa Vallejos

https://inaloveworld.wordpress.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.