Noua energie- noua gandire, Psihologia vieții

Ce este Sinele Umbra

head-1588413__340

Sinele Umbra

Sinele Umbrei este aspectul nostru care ne saboteaza relatiile, slujbele. Neaga spiritul nostru si ne impiedica sa ne realizam destinul adevarat si visele noastre sincere. Este acea energie pe care o bagam sub covor sau o ascundem in dulap in speranta ca va fi uitata. Este aspectul a ceea ce suntem, aspect care ajunge sa fie ingropat si reprimat adanc in sinele nostru inconstient. Sinele Umbra este un aspect a cine suntem, dar este si o parte pe care nu  dorim sa o avem. Gandul ca cineva ar putea descoperi partea noastra intunecata (Shadow Self) ne umple de teama si rusine, dar ar trebui sa fii constient de faptul ca ascunzand un aspect despre cine esti cu adevarat,ii dai acestui aspect o putere mai mare asupra ta. Sinele Umbra este vocea interioara care spune ca nu suntem iubiti, ca nu meritam,ca nu avem valoare. Este acea voce care ne tine departe de ceea ce vrem sa obtinem  sau ne dorim in viata noastra. Sinele Umbra iese la suprafata prin proiectiile  noastre asupra celorlalti si in momentele cand ii  judecam pe ceilalti,  in realitate aceasta judecata este de fapt ce judecam la propria persoana, caci in interiorul unei alte persoane vedem trasaturile si calitatile pe care noi le avem si pe care incercam sa le ascundem de noi insine. Cand nu stapanesti un aspect al vietii tale, acesta iti conduce viata.Ca fiinte umane,suntem mincinosi patologi atunci cand este vorba sa ne uitam la sentimentele noastre interne.

Deoarece nu putem accepta vreo calitatea necorespunzatoare in noi insine, de obicei, vom incepe sa vedem aceasta calitate in cei din jur. Veti incepe probabil, de asemenea, sa atrageti un nou grup de oameni in viata voastra, care impartasesc aceste sentimente interne. Pentru a-ti manifesta cu adevarat intregul potential in viata, trebuie sa recuperezi fiecare parte din cine esti. Aceasta include si aspectele despre tine pe care le-ai negat pentru o perioada lunga de timp. Daca continuati sa atrageti oameni in viata voastra, care impartasesc aceleasi calitati sau trasaturi, acest lucru va va arata exact aspectele pe care le-ati negat in voi insiva. Acest lucru va va oferi apoi posibilitatea de a le recunoaste si de a vi le asuma. Durerea pe care defectele noastre constientizate ne-o poate da, ne poate face sa incercam  sa acoperim aceste defecte. De multe ori vom compensa prin faptul ca  incercam sa fim exact opusul a ceea ce simtim ca trebuie sa fim de fapt, sau a ceea ce nu  vrem sa nne asumam in viata noastra. Cand vedem pe cineva care face ceva ce nu ne place, ne infuriam si il judecam ca fiind rau. Dar daca am sta sa observam cu adevarat si ne-am gandi la asta, am putea descoperi ca si noi manifestam acelasi comportament. Descoperirea acestei empatii-compasiune pentru persoana si / sau situatia pe care o judecam de regula, ne elibereaza de judecata si, la randul ei,asta elibereaza judecata pe care o avem asupra vietii noastre. In cele din urma, fiecare aspect  care nu-ti place la tine, are un cadou pentru tine care asteapta sa fie  descoperit. Cand iti imbratisezi o calitate in interiorul tau, atunci oamenii cu aceeasi calitate nu se mai pot conecta la campurile tale energetice. Acest lucru ii elibereaza pe ei din situatia de a va experimenta pe dvs si, de asemenea, va elibereaza pe dvs din a-i experimenta pe ei. Pentru a ne iubi cu adevarat, mai intai trebuie sa lasam emotiile negative sa fie eliberate.

Ai vazut ca umbra ta merge oriunde te duci? Umbra  intotdeauna  se vede mai clar atunci cand razele soarelui stralucesc asupra voastra. N-ati prefera sa va percepeti umbra mai degraba ca un aliat, decat ca un intuneric care va urmareste mereu, prezent in jur? Asa cum am mentionat mai sus, avem toti un Shadow Self fie ca ne place sa recunoastem sau nu. Sinele Umbra este un aspect al fiintei pe care majoritatea dintre noi preferam sa o ignoram, sa o respingem sau sa o ascundem, dar este inca un aspect a cine suntem. Prin aceast acordaj si prin munca voastra energetica, eu  sper ca veti observa cum Sinele tau Umbra incearca doar sa fie prietenul tau si sa iti fie de folos. Avand in vedere acest lucru, exista multi oameni in aceasta lume care se afla intr-o lupta constanta intre eul adevarat si Sinele Umbra.

Este adevarat ca, pentru multi, aspectul umbrelor este privit ca ceva negativ ce trebuie lasat deoparte, iar pentru altii abilitatea de a-si  imbratisa Sinele Umbra este singura cale prin care poate fi atinsa adevarata vindecare si iluminare spirituala. Oricare crezi ca este calea potrivita pentru tine, exact aceea este. Este calea pe care trebuie sa o urmati pentru a intelege pe deplin ce incearca partea dvs de umbra  sa va invete.

https://samanlunabendisa.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.