afirmaţii, Exercitii practice

Afirmaţii 1-J. DONALD WALTERS

20181210_142453Afirmaţiile pot atinge acest obiectiv atunci când le repetăm într-o stare de profundă concentrare, în sălaşul conştiinţei divine din corpul omenesc, în centrul lui Hristos, care este un punct de pe frunte, situat exact între sprâncene.
Repetă afirmaţiile din această carte mai întâi cu glas tare, pentru a mobiliza întreaga atenţie a minţii conştiente. Pe urmă, repetă-le în tăcere, pentru a-ţi însuşi mai profund semnificaţia cuvintelor.
Apoi, rosteşte-le în şoaptă, purtându-le semnificaţiile în subconştient. Repetă-le din nou, în tăcere, pentru a-ţi adânci însuşirea lor la nivelul subconştientului. În cele din urmă, pe măsură înălţării aspiraţiilor, repetă-le în centrul lui Hristos.La fiecare nivel,repetă-le de mai multe ori,lasă-te pătruns tot mai profund de semnificaţiile lor.
Prin afirmarea repetată, îţi întăreşti şi, ulterior, îţi spiritualizezi conştientizarea oricărei calităţi pe care vrei să ţi-o dezvolţi.
Afirmaţiile reprezintă doar primul pas pe calea autovindecării. 

1. Succesul

Adevăratul succes înseamnă transcendentă.Înseamnă să găsim ceea e ne dorim cu adevărat, ceea ce înseamnă nu obiecte, ci pacea lăuntrică,înţelegerea de sine şi, mai presus de toate, bucuria Lui Dumnezeu.Succesul exterior înseamnă, de asemenea, transcendenţă. Înseamnă ridicarea deasupra împlinirilor trecute pentru a ajunge la noi niveluri de realizare.Succesul poate să însemne şi acceptarea eşecurilor, când o asemnea acceptare ne ajută să depăşim oambiţie falsă.Mai mult de-atât, orice eşec poate să fie o treaptă către cea mai mare realizare.Succesul nu trebuie să fie măsurat prin lucrurile realizate, ci prin înţelegerea şi abilităţile noastrecrescânde şi prin apropierea tot mai mare de Dumnezeu.

Afirmaţie

Las în urma mea şi eşecurile şi împlinirile.Ceea ce voi face astăzi va crea un viitor nou şi mai bun, plin de bucurie interioară.

Rugăciune

Tu, Creator al galaxiilor şi al nenumăratelor, sclipitoarelor stele, însăşi puterea Universului este a Ta!Fie că eu să reflect această putere în oglinda măruntă a vieţii şi conştiinţei mele.

2. Dragostea

Descoperi dragostea nu fiind iubit, ci iubind. Nu putem cunoaşte vreodată dragostea dacă încercăm să-i facem pe alţii să fie atraşi de noi; după cumnu o putem descoperi nici concentrându-ne dragostea asupra lor. Pentru că dragostea este infinită; nune aparţine niciodată, ca să o putem crea.Cu cât uităm mai mult de noi înşine dăruindu-ne celorlalţi, cu atât mai bine putem înţelege ce este cuadevărat dragostea. Şi, cu cât iubim mai mult, ca o canalizare a dragostei Lui Dumnezeu, cu atât mai bine putem înţelege că dragostea Lui este unica dragoste din întregul univers.

Afirmaţie

Îi voi iubi pe ceilalţi ca şi cum ar fi prelungiri ale eului meu şi ele dragostei pe care o simt venindu-mide la Dumnezeu.

Rugăciune

Tu, Cel infinit, fă-mă să fiu un canal pentru dragostea Ta! Prin mine, sădeşte seminţele dragostei îninimile pustii de pretutindeni.

3. Fericirea

Fericirea este o atitudine a minţii, născută din simpla hotărâre de a fi fericit, indiferent de împrejurărileexterne. Fericirea nu rezidă în lucruri, nici în realizările exterioare. Este aurul naturii noastre interioare,îngropat sub rutina dorinţelor exterioare ale simţurilor.Atunci când ştii că nimic din afara ta nu te poate afecta – nici o dezamăgire, nici un eşec, nici un fel deneînţelegere cu ceilalţi -, ştii că ai reuşit să găseşti adevărata fericire.Fii hotărât să păstrezi aceasta flacăra aprinsă pentru totdeauna în inima ta.

Afirmaţie

Jur ca de astăzi înainte să fiu fericit în orice împrejurare. VIN din bucuria Lui Dumnezeu. SUNT bucuria Lui Dumnezeu.

Rugăciune

Tu, Domn al bucuriei, umple-mă cu o fericire fără margini. Pentru că sunt copilul Tău, făcut dupăimaginea Ta plină de iubire. După cum Tu eşti bucurie şi eu, în sufletul meu, sunt la fel.

AFIRMAŢII PENTRU AUTOVINDECARE, J. DONALD WALTERS

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.