afirmaţii, Exercitii practice

Magia cuvântului ASTĂZI

  1. 399610_380258542048105_2082404057_nASTĂZI voi fi fericit. “Cei mai mulți oameni sunt tot atât de fericiți pe cât își propun să fie” – Abraham Lincoln.
  2. ASTĂZI voi încerca să mă adaptez la ceea ce este și nu voi încerca să adaptez totul la propriile mele dorințe.
  3. ASTĂZI mă voi îngriji de trupul meu. Voi face exerciții fizice, îi voi da atenție, îl voi hrăni, nu voi abuza de el și nu-l voi neglija ca să fie o mașinărie perfectă aflată în slujba mea.
  4. ASTĂZI voi încerca să-mi fortific mintea. Voi învăța ceva folositor. Voi citi ceva care pretinde efort, gândire și concentrare.
  5. ASTĂZI îmi voi exersa sufletul în trei feluri: voi face un bine cuiva și voi face cel puțin două lucruri pe care nu vreau să le fac, doar ca exercițiu.
  6. ASTĂZI voi fi agreabil. Voi arăta cât mai bine, mă voi îmbrăca așa cum se cuvine, voi vorbi fără să ridic tonul, mă voi purta curtenitor, voi fi darnic cu laudele, nu voi critica deloc, nu voi căuta nimănui defecte, și nu voi încerca să schimb sau să îmbunătățesc pe nimeni.
  7. ASTĂZI voi încerca să trăiesc deplin această zi.
  8. ASTĂZI voi avea un program. Voi scrie ceea ce am de făcut în fiecare oră. Poate că nu îl voi urma exact, dar îl voi avea. Va elimina două calamități, graba și nehotărârea.
  9. ASTĂZI îmi voi rezerva o întreagă jumătate de oră doar pentru mine și mă voi relaxa. În această jumătate de oră mă voi gândi uneori la Dumnezeu, pentru a căpăta o perspectivă ceva mai largă asupra vieții mele.
  10. ASTĂZI nu mă voi teme, mai ales să fiu fericit, să mă bucur de ce este frumos, să iubesc și să cred că aceia pe care îi iubesc mă iubesc.

BIBILOGRAFIE:

„Lasă grijile, începe să trăiești” – Dale Carnegie

http://biopsick.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.