Exercitii practice, Noua energie- noua gandire

Legea Atracției

7f073-moneyOare Universul de ce nu a contribuit pentru a ne ajuta in indeplinirea dorintelor noastre?

Mai ales în această perioadă, când tragem linii și ne uitam în urmă la ceea ce am reușit în ultimul an,ar trebui să devenim mai conștienți cu privire la ceea ce nu prea ne-a ieșit. Oare unde am greșit? Oare Universul de ce nu a contribuit pentru a ne ajuta în îndeplinirea dorințelor noastre? Oare de ce nu a funcționat Legea Atracției?

Iată câteva răspunsuri:

1. Legea atracției: Nu îți pierde răbdarea cu privire la ceea ce îți dorești

Nerăbdarea nu face decât ca lucrurile să nu se întâmple sau să le amâne. Universul manifestă ceea ce ne dorim doar atunci când suntem gata să primim.Nerăbdarea este o vibrație joasă care practic,oprește manifestarea, pentru că Universul lucrează cu energia iubirii. Iar iubirea înseamnă și acceptare,stare de curgere și absența tensiunii. Nu te încorda! Lasă-l pe Univers să lucreze în favoarea ta. 

2. Legea atracției: Crezi în tine însuți și în Univers

Dacă tu nu crezi în legătură pe care o ai cu Universul, dacă tu nu crezi cu adevărat, de ce Universul ar manifesta ceva pentru tine? Trebuie să ai puterea de a crede. Atunci când ai încredere în tine, știi că meriți absolut tot ce este mai bun și că dorințele tale pot deveni realitate fiindcă tu meriți.Ești o fărâmă din Univers,faci parte din această țesătură imensă a vieții.

3. Legea atracției: Deschide-te față de toate posibilitățile

Universul lucrează pentru noi în moduri misterioase.Nu-ți seta anumite așteptări. Lucrurile pe care ți le dorești se pot manifesta în felurite moduri.Deschizându-te față de toate posibilitățile, faci mai mult loc pentru că ceea ce îți dorești să se întâmple.

4. Legea atracției: Adu-ți recunoștința

Recunoștință față de ceea ce ai deja este instrumentul magic al manifestării. Nu intra în panică și nu te frustra,învață să vezi mai degrabă partea plină a paharului, fiind compasiv/a față de ceea ce te nemulțumește. De fapt, exercițiul gratitudinii e vindecător și atenuează sau chiar anulează total senzația de dezamăgire pe care o avem uneori. Adu mai multă recunoștință în viața ta, iar Universul îți va răspunde.

Înainte de a primi Abundența, trebuie să fim recunoscători.

5. Legea atracției: Practică mindfulness în fiecare zi

Mindfulness înseamnă practica prezenței.Suntem obișnuiți să nu trăim în momentul prezent, să ne lăsăm pradă gândurilor și emoțiilor care ne copleșesc. Dar momentele când reușim să ne conectăm la tot ceea ce e în jurul nostru în momentul prezent, înseamnă a ne conecta la curgerea firească a Universului. Orice mic moment de prezență totală – că atunci când miroși o floare sau când te oprești conștient pentru a observa ce e în jurul tău, va contribui la îmbogățirea vieții tale. 

6. Legea atracției: Păstrează-ți pozitivitatea pe cât posibil

Este un obiectiv adesea destul de greu de îndeplinit, dar încearcă să aduci mai mult optimism în viața ta. Optimismul înseamnă încredere în viață și în darurile sale.

7. Legea atracției: Exprima-ți intențiile clar și cât mai frecvent posibil

Fii clar/a cu privire la ceea ce îți dorești. Definește pentru tine însuți/însăți în primul rând ceea ce îți dorești de la viață și de la Univers. Nu da semnale mixte, fermitatea este cea care te duce pe drumul cel bun.

8. Legea atracției: Observă cele mai subtile semne

Universul comunică uneori în moduri foarte subtile. De exemplu, atunci când simți că lucrurile se întâmplă cu ușurință pentru tine, Universul îți semnalizează că te afli pe drumul cel bun.

9. Legea atracției: Acționează!

Nu te lăsa pradă delăsării și procrastinării. Normal că trebuie să lucrăm, să acționăm pentru ceea ce ne dorim. Universul ne ajută în acest proces al manifestării dar evenimentele sunt generate de chiar noi înșine, de alegerile, de eforturile și energia pe care noi o imprimăm dorințelor noastre.

https://www.garbo.ro

1 gând despre „Legea Atracției”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.