Exercitii practice

Idei care te pot indrepta catre un loc mai bun

optimism-2-620x330

#1. Nu-ti determina valoarea comparandu-te cu cei din jurul tau. Fiecare dintre noi suntem diferiti si suntem speciali.
#2. Nu-ti seta scopurile in functie de ceea ce considera ceilalti oameni important. Tu esti singura persoana care stie ce este cel mai bine pentru tine.
#3. Nu-i permite vietii sa ti se scurga printre degete traind in trecut sau in viitor. Traindu-ti viata in compartimente zilnice vei reusi sa traiesti toate zilele vietii tale.
#4. Apreciaza lucrurile apropiate inimii tale. Agata-te de ele ca de propria ta viata, caci fara acestea viata nu are sens.
#5. Nu renunta atunci cand inca mai ai ceva de oferit. Nimic nu se termina, decat in momentul in care incetezi sa mai incerci.
#6. Nu-ti fie frica sa recunosti atunci cand nu te ridici la inaltimea perfectiunii. Aceasta ata fragila ne leaga pe toti impreuna.
#7. Nu-ti fie frica sa-ti asumi riscuri. Prin asumarea incercarilor vei invata cum sa ai curaj cu adevarat.
#8. Nu elimina dragostea din viata ta spunandu-ti ca este imposibil de gasit. Cea mai rapida modalitate prin care poti descoperi dragostea este prin a o oferi. Cea mai rapida modalitate prin care poti sa o pierzi este aceea de a te prinde de ea mult prea strans; cea mai buna modalitate de a pastra dragostea in viata ta este aceea de a-i da aripi.
#9. Nu renunta la visele tale. Lipsa visurilor iti arata o lipsa de speranta; lipsa sperantei iti arata lipsa unui scop.
#10. Nu alerga atat de tare prin viata incat sa uiti nu numai unde ai fost, dar si directia spre care te indrepti. Viata nu este cursa, ci o calatorie care ar trebui sa fie apreciata la fiecare pas.https://e-dimineata.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.