Diverse

Subconștientul

head-1588413__340

Subconștientul are o putere mai mare decât crezi. Cum îl înveți să-ți rezolve toate problemele.

Anume subconștientul este cel care răspunde de transpunerea activității mintale în realitate, fără ca noi să ne dăm seama de acest proces. De aceea, avem mult mai multe oportunități de a ne schimba viața cu puțin efort decât credem.

Cum putem face acest lucru? Reprogramându-ne subconștientul! 

Dacă izbutim să ne orientăm subconștientul spre rezultate premeditate,atunci vom putea avea succes în toate aspectele vieții,fără a depune un efort suprauman.Iată o tehnică eficientă în acest sens:

,,Niciodată nu vă culcați să dormiți,fără a-i cere ceva subconștientului–Thomas Edison

Dacă aveți nevoie de succes, atunci trebuie să vă intre în obișnuință acest obicei.Faceți o listă fie pe foaie,fie în gând,cu toate planurile și prioritățile pe care trebuie să le faceți pentru ziua următoare,dar și pentru o perioadă mai îndelungată.În procesul scrierii, subconștientul vostru va începe analiza acestor idei,iar ulterior le va aplica treptat în practică.

„Nu există nicio obișnuință mai toxică decât verificarea rețelelor de socializare în primele 15 minute după trezire”.Iată ce spunea într-un interviu recent Josh Waitzkin, șahistul de renume mondial.

În realitate, e mult mai eficient să ne concentrăm pe expulzarea energiei psihologice decât pe primirea ei. Anume în primele ore după trezire ne aflăm în etapa intelectuală cea mai creativă a zilei. De aceea, e îndeosebi de bine să ne analizăm planurile pentru viitor anume de dimineață.

Subconștientul poate lucra de minune pentru noi.

După o perioadă scurtă veți observa cum toate deciziile vor fi cuprinse de o motivație și o creativitate impresionantă. Vei fi practic un alt om. 

Nu trebuie să uităm nici de gândurile care ne bântuie creierul pe parcursul întregii zile, căci anume ele se transformă ulterior în convingeri. Acestea, odată ce sunt pe deplin conștientizate, trec în subconștient și încep să ne dicteze, în măsură absolută, toate acțiunile.http://suntcurios.eu/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.