afirmaţii, Exercitii practice

Cuvinte cu vibratie scazuta care-ti limiteaza viata

Cuvintele pe care le folosim inconstient ca sa ne definim viata, asteptarile, dorintele poarta cu sine vibratii scazute sau inalte. Cuvintele ne ajuta sau ne impiedica sa obtinem ceea ce visam.

Cuvintele pe care le folosim inconstient ca sa ne definim viata,asteptarile,dorintele poarta cu sine vibratii scazute sau inalte. Cuvintele ne ajuta sau ne impiedica sa obtinem ceea ce visam.

Din perspectiva LEGII ATRACTIEI,aducem in viata noastra acele lucruri,oameni si intamplari care intra pe aceeasi frecventa emotionala cu starea noastra interioara.

LEGEA ATRACTIEI:Jake Ducey autor si speaker motivational ne indeamna sa eliminam aceste 3 cuvinte si sa ne imbunatatim calitatea vietii.

1. SPER

Cuvantul “sper” are o incarcatura energetica foarte scazuta,insa noi il folosim adesea. Sper inseamna “nu am”, explica Jake Ducey.

Ori de cate ori noi pornim in interiorul nostru de la premiza ca “nu avem”, nu putem sa atragem in viata noastra fix acele lucruri pe care ni le dorim. Locul de unde pornim din punct de vedere energetic ne ajuta sa cream viitorul! Iar “sper”, cu a sa vibratie scazuta… nu ne ajuta prea tare. “Sper” insemna ca de fapt tu nu crezi cu adevarat in fortele tale, nu crezi ca meriti, nu crezi ca vei reusi.

Inlocuieste “sper” cu…“stiu”. “Stiu ca banii vor veni in viata mea.” “Stiu ca imi voi intalni sufletul pereche.”, “Stiu ca se va rezolva”etc.

Cuvintele pe care le folosim inconstient ca sa ne definim viata, asteptarile, dorintele poarta cu sine vibratii scazute sau inalte. Cuvintele ne ajuta sau ne impiedica sa obtinem ceea ce visam.

Legea atractiei – Cuvinte care ne limiteaza manifestarea


2. NEVOIE / AM NEVOIE

E foarte greu sa gasim acele lucruri pe care ni le dorim atunci cand avem nevoie de ele. Lucrurile pe care ni le dorim in viata vin atunci cand nu ni le dorim, fiindca Universul ne da atunci cand renuntam si astfel,abia atunci cand renuntam la energia lui “am nevoie”, atragem abundenta in vietile noastre.

Lumea se releva aceluia care nu are nevoie de nimic. – Lao Tzu

Schimba “am nevoie” cu “sunt”: “Nu am nevoie, sunt bogat.”, “Nu am nevoie, sunt iubit/a. – Sunt dragoste pura si atrag o relatie romantica.”, “Sunt fericit/fericire.” etc.

3. NU POT

Elimina-l pe “nu pot” din vocabularul tau.Absolut tot ceea ce oamenii au realizat mai frumos si mai puternic in aceasta lume nu a venit din energia lui “nu pot” ci din energia lui “pot”. “Pot sa fac orice imi doresc!” sau… “De ce nu!” 🙂

Asadar, inlocuieste-l pe “nu pot” cu “pot”. Ai curaj!!

Afirma: “Pot sa creez oportunitati uluitoare pentru mine si le vizualizez venind mereu in viata mea.”, ne indeamna Jake Ducey.

https://www.garbo.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.