afirmaţii, Exercitii practice

Legea Atracției – cea mai puternică Lege din Univers

O persoană care are conștiința unei persoane bogate generează abundență, iar o persoană cu o conștiință a saraciei… generează mai multă sărăcie în viața sa. Viața urmează mereu traiectoria pe care tu o generezi. Viața nu ți se întâmplă, tu o faci să se întâmple.

Cea mai puternică lege din Univers este Legea atracției. Foarte mulți oameni nici măcar nu știu că această lege există și mulți nu știu cum să se folosească de ea, în avantajul lor.

Dar conform acestei legi, care mai este cunoscută și ca LEGEA OGLINDIRII sau LEGEA MANIFESTĂRII, nu este absolut nimic pe lume din ceea ce nu poți îndeplini, dacă înțelegi cum să folosești această lege.

Legea atracției este atât de puternică încât ne oferă posibilitatea de a da formă vieții noastre așa cum noi ne dorim noi, căci Universul suntem noi.

Suntem co-creatori cu Dumnezeu,nu niște păpuși trase de sfori care trebuie să aștepte ca lucrurile să se întâmple. – Leo Booth

Cea mai importantă lege din Univers: Ce este Legea atracției?

Legea atracției este o lege universală,sau un principiu universal,care se manifestă mereu,indiferent dacă noi suntem conștienți de acest lucru sau nu.Este un principiu cunoscut de multă vreme de oameni cu înclinații metafizice și spirituale. Atunci când înțelegem că absolut tot ceea ce ne înconjoară este vibrație,înțelegem că  atragem în viețile noastre absolut orice intră în concordanță cu vibrația gândurilor și sentimentelor pe care le avem,adică acele lucruri asupra cărora ne concentrăm atenția,în mod constant.Gândurile pe care le generăm cel mai des,sentimentele pe care le avem cel mai des… atrag întâmplări care intră în acord cu acestea.Precum un magnet,aceste gânduri și emoții,atrag evenimente care au exact aceeași frecvență energetică. Ce trebuie să înțelegem este că imaginile și filmele mentale pe care le derulăm în mințile noastre devin în final manifestări fizice.

Universul răspunde practic,vibrației noastre,fără să intervină în vreun fel în ceea ce manifestăm noi. Universul este imparțial, Universul nu judecă în niciun fel.

Ne oferă exact acele lucruri cu care noi rezonăm. Nu contează cât de buni suntem, ci care este vibrația noastră dominantă.Dacă avem gânduri și sentimente de lipsă și sărăcie, Universul răspunde acestei vibrații dominante din noi înșine…

Pentru că nu înțelegem această lege,ajungem să ne considerăm nedreptățiți și uneori îl învinuim pe Dumnezeu pentru toate nefericirile…fără să știm că noi suntem sursa problemelor noastre, din cauza gândirii noastre negative dominante. 

Când înțelegi Legea Atracției,viață începe să lucreze pentru tine,nu împotrivă ta. – YouAreCreators

Realitatea ta se schimbă atunci când începi să îți schimbi vocabularul și credințele interioare. Spune în loc de „Vreau să devin un om de success”, „Sunt un om de succes”. Traiește ca și când această realitate ar fi deja palpabilă! Realitatea exterioară va urmă această vibrație. Când schimbi felul cum te gândești în legătură cu ține însuți, îți schimbi vibrația și începi să simți că fiind foarte auhentic, succesul pe care vrei s ail manifești în viață ta. 

 Un alt mod prin care poți să te gândești la Legea Atracției,este că această este o oglindă care reflectă imaginea pe care tu o ai. 

Legea atracției nu îți poate spune NU.Nu este nimic mai mult decât o oglindă care reflectă energia pe care tu o generezi. 

Trebuie să nu uităm niciodată că noi de fapt,co-creăm realitatea în care trăim, împreună cu Universul sau cu Dumnezeu. 

Legea atracției funcționează:Cum să activezi Legea atracției – un exercițiu de 21 de zile

Legea atracției funcționează după un principiu simplu: gândești lucrurile pe care vrei să le manifești, le dai drumul în Univers și le simți că fiind deja manifestate.

Universul va orchestra evenimentele care produc manifestarea în realitatea fizică. Tu nu trebuie să trăiești ca și când dorința ta ar fi deja îndeplinită,ca și când ar fi deja o realitate.La prima impresie,această atitudine este contra-intuitivă,dar exersând,vei reuși să îți însușești acest fel de a fi.

Trebuie să îți exersezi capacitatea de a te focusa asupra unui subiect,căci toate lucrurile asupra cărora ne îndreptăm atenția,capătă o manifestare în realitatea fizică-există o forță magnetică care atrage acele lucruri asupra cărora noi ne îndreptăm atenția.Energia curge în direcția în care atenția noastră curge. 

Suntem atât de puternici,încât,simplul fapt de a ne îndrepta atenția către ceva,este mai mult decât suficient pentru ca acest lucru să se manifeste. – YouAreCreators

Încearcă să îți menții atenția cât mai mult,asupra lucrurilor pe care ți le dorești. Concentrează-te de asemenea asupra aspectelor pozitive ale vieții tale,cele care deja există și tot mai multe evenimente pozitive vor apărea. 

Un exercițiu foarte bun este acela de a notă în fiecare zi,într-un junal,toate acele lucruri care te-au bucurat,împlinit și mulțumit în acea zi.Când observi că ai alunecat pe o pantă a gândirii negative,nu trebuie decât să îți retragi atenția de la aspectele negative și să încerci să te gândești din nou la aspectele pozitive din viața ta. În felul acesta,generezi în tine o vibrație pozitivă care se va manifesta tot mai mult și în realitate.Fă acest exercițiu pentru o perioadă de 21-66 de zile,doar ca să formezi un nou obicei. Odată ce acest obicei s-a format,va deveni o a două ta natură. 

Un indicator precis pentru ceea ce atragi în viața ta este ceea ce simți.Observă-ți sentimentele!Dacă te simți minunat,te afli în procesul de a crea și a atrage lucruri minunate în viața ta.

Tu ai puterea de a-ți schimbă destinul! Încearcă,oricât de greu ar părea la început. Ai nevoie doar de 21 de zile pentru a crea un nou mod de a gândi în viața ta, ai nevoie de un pic de încăpățânare și perseverență pentru a exersa putere gândirii pozitive și a Legii atracției.

https://www.garbo.ro/

1 gând despre „Legea Atracției – cea mai puternică Lege din Univers”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.