Noua energie

Criza tranziţiei de la Indigo la Cristalin

4c7e3553d97f3f967f08bb2b9ca7535b

„Aceasta este doar conștiința care ajustează pentru a petrece mai mult timp în dimensiunile superioare și mai puțin timp în dimensiunile 3 și 4. În legătură cu aceasta, apare necesitatea de a vă odihni și de a dormi, mult mai mult decât înainte, și are loc o încetinire generală. ” ~ Celia Fenn

Mai jos este o listă a simptomelor întâlnite în procesul de criză sau descoperire:

* Sensibilitate bruscă extremă la oameni și medii. O persoană care a fost sociabilă și activă anterior, dintr-o dată găsește că nu poate suporta să fie în mall-uri sau în medii aglomerate, cum ar fi restaurantele.

* O creștere a capacității psihice și a conștientizării. Aceasta se manifestă cel mai adesea prin capacitatea de a „auzi” aproape toate gândurile și sentimentele interioare ale altora. Acest lucru poate fi deranjant dacă persoana își imaginează că toți ceilalți îi pot citi și gândurile, și sentimentele. De asemenea, o sensibilitate extremă faţă de energia negativă din anumite medii sau a unor persoane, incluzând incapacitatea de a tolera anumiți oameni, care au fost anterior apropiați.

* Această sensibilitate crescută poate duce la atacuri de panică sau la atacuri de anxietate. Acestea pot apărea oricând, chiar și atunci când persoana se trezește noaptea. Adesea, nu există un motiv valid pentru atac, deși persoana va încerca adesea să găsească un motiv.

*Persoana ar putea, de asemenea, să se afle „înafara zonelor” pentru perioade lungi de timp, dorind, doar să stea și să nu facă nimic. Acest lucru poate fi iritant pentru cineva, care a fost în trecut foarte energic și activ. Aceasta este doar conștiința, care ajustează pentru a petrece mai mult timp în dimensiunile superioare și mai puțin timp în dimensiunile 3 și 4. În legătură cu aceasta, este nevoie să se odihnească și să doarmă, mult mai mult decât înainte și are loc o încetinire generală.

*Anxietăți îndreptate împotriva fiinţelor umane ce distrug (prin poluare, lipsă de resurse, extratereștri, tehnologie etc.). Acest lucru se datorează conștiinței multidimensionale ce poate accesa toate nivelurile minții grupului, inclusiv acea parte care deține temerile și neliniștile legate de supraviețuirea speciei. Deoarece, persoana este adesea preocupată de propria supraviețuire, ea tinde să rezoneze cu această parte a minții de grup sau a unui domeniu morfogenetic.

Necesitatea obsesivă pentru a trebui să înţeleagă ceea ce se întâmplă, făcând ca mintea să devină hiperactivă și persoanei să îi fie teamă că va suferi o pierdere sau suferă de „epuizare”. De asemenea, teama de a deveni nebuni și de a nu fi capabili să facă față vieții de zi cu zi, în viitor. Din nou, psihologii și medicii par a fi în măsură foarte mică, să ofere ajutor.

* Depresie fără nici un motiv, sau legată de starea de criză. Aceasta este adesea doar conștiința, care elimină straturile vechi de energie, ce trebuie eliberate. Nu este necesar să „procesați” sau să retrăiți experiențele, ci doar să permiteți corpului, să elibereze energia. Aveți răbdare cu procesul știind că va trece.

* Moduri de somn întrerupte, de multe ori treziri de trei ori pe noapte, sau doar la aproximativ 3am. Din nou, aceasta este doar conștiința, care se adaptează la noi cicluri de activitate. Conștiința mai înaltă este adesea mai activă pe timp de noapte, deoarece dimensiunile inferioare sunt liniștite în acest moment.

* Senzație de undă de energie electrică ciudată prin corp. Corpul Cristalin este incredibil de sensibil și simte undele solare și lunare, undele cosmice și energiile din centrul galactic. Adesea aceste energii ajută procesului de „reconectare”, al corpului, pentru a purta energii mai mari. Vorbind din experiență, știu cât de inconfortabil poate fi acest lucru. Dar corpul se adaptează în cele din urmă cu tranzitarea acestor valuri energetice. Veți găsi probabil că ele sunt mai intense în jurul Lunii Pline. Cea mai bună metodă pe care am descoperit-o cu privire la acest fenomen, este să ieșim afară și să rămânem desculți pe Pământ și să ne imaginăm energia, care trece prin corpul nostru și în Pământ.

* O întreagă gamă de senzații fizice și experiențe, de obicei legate de detoxifiere. Corpul de Cristal nu deține toxine, dar permite ca totul să treacă prin el. De fapt, eventualul motiv pentru a fi Cristalin este doar pentru a permite ca totul să treacă și să nu țină nimic. Starea finală de detașare. Dar în acest stadiu, organismul trebuie să elibereze ani de deșeuri toxice, fizice, emoționale sau psihice. Eliberarea are loc întotdeauna prin corpul fizic, care prezintă simptome cum ar fi oboseală intensă, dureri musculare și articulare, în special la şolduri și genunchi, dureri de cap, în special la baza craniului și dureri la nivelul gâtului și umărului.

* Amețeli datorate „spațiului”. Acest lucru se întâmplă deoarece, sunteți în stări „superioare” ale conștiinței. Este necesar, să vă obișnuiți să fiți la aceste nivele, și să rămâneți împământaţi în același timp. Aceste senzații tind să crească odată cu exploziile solare și cu Luna Plină.

* Creșterea apetitului și punerea în greutate. Acest lucru se datorează faptului că organismul are nevoie de cantități uriașe de energie, pentru a conduce acest proces.

* Abilitatea de a vedea dincolo de voaluri. Aceasta înseamnă a deveni conștienţi de Divinitate, spirite, E.T și îngeri ca o realitate, și de a comunica cu acestea. Acest lucru poate fi foarte înfricoșător dacă persoana nu este obișnuită cu acest tip de conștientizare dimensională.~ prin SoulTravelRules.com

https://jawescreator.wordpress.com/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.