Noua energie, Noua energie- noua gandire

Ce simțim când trecem prin procesul de Ascensiune

c 39076605606945_n

Pe măsură ce intraţi în densităţile a 4-a şi a 5-a,percepţia voastră se va schimba şi, practic, veţi vedea multe dintre lucrurile văzute cândva numai în viziunile şi visele voastre. Ceea ce vă este disponibil în prezent prin viziunea voastră interioară, în final, se va manifesta şi în sensul exterior.Mulţi dintre artiştii voştri vizionari au zugrăvit tărâmurile eterice şi celeste, în frumoasele lor tablouri.
Pământul pe care îl veţi percepe va începe să licărească,să strălucească şi să vibreze,în culori imperceptibile în prezent ochilor voştri de densitatea a 3-a. Pe măsură ce îl descoperiţi pe Creator în toate lucrurile, îl veţi vedea pe Dumnezeu în mult mai multe moduri decât percepeţi în prezent. Eliberarea de ură, violenţă, prejudecăţi, judecată, vină, ruşine şi de toate celelalte vicii ale minţii şi ale emoţiilor, vă va propulsa înainte. În mod natural,veţi fi din ce în ce mai folositori, fără să fie nevoie să vă forţaţi să faceţi „fapte bune”. Asemenea fapte se vor naşte în mod spontan din fiinţa voastră, pe măsură ce vă eliberaţi de viciile ignoranţei.

Deoarece sunteţi fiinţe multidimensionale,veţi descoperi că există o serie diferită de reguli şi principii pentru fiecare nivel al fiinţei. Acestea fiind spuse, există legi şi principii universale, care se aplică simultan tuturor nivelelor fiinţei. Deşi Dumnezeu se află peste tot, în toate nivelurile şi dimensiunile, iar legile Sale se aplică tuturor nivelelor, există roluri diferite pentru variatele aspecte ale Sinelui. O parte a minţii voastre are nevoie ca pur şi simplu „să se abandoneze în voia lui Dumnezeu”, în timp ce o altă parte are nevoie să se ocupe de sarcinile zilnice ale vieţii voastre.Multe suflete de pe Pământ se află în încurcătură cu privire la acest fapt.Ele cred că trebuie fie să forţeze toate lucrurile să se întâmple („să taseze pavajul”), fie să stea liniştite şi să-l lase pe Dumnezeu să facă totul în locul lor („să se abandoneze”).

Adevărul este că ambele stări de conştiinţă sunt valoroase, în funcţie de situaţie. Este posibil să aflaţi că modalitatea cea mai înaltă şi mai utilă de a răspunde unei provocări este să le faceţi pe amândouă – să vă abandonaţi unei puteri mai înalte şi să vă mişcaţi picioarele. Aceasta deoarece partea care are nevoie să se abandoneze nu este una şi aceeaşi cu partea care are nevoie să acţioneze.Partea care are nevoie să se abandoneze este, de obicei,ego-ul şi, până în momentul în care renunţă la pretenţiile şi aşteptările sale şi se predă sinelui superior,el va sta în calea gândirii clare şi alegerilor înţelepte. Totuşi, în acelaşi timp trăiţi într-o lume care necesită o formă de acţiune zilnică (cu excepţia cazului în care vă aflaţi într-o meditaţie pe vârful muntelui-caz în care tot acţionaţi, dar într-un mod pasiv).

Puteţi avea încredere în corpul emoţional,ca acesta să vă atenţioneze dacă există vreun dezechilibru în modul în care trataţi o anumită situaţie.
-Simţul vostru temporal se va schimba.Orele pot părea cât minutele,sau minutele pot părea cât orele.Veţi descoperi că întotdeauna aveţi timp pentru lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru voi,dar niciodată suficient timp pentru lucrurile la care a venit momentul să renunţaţi.

-Puteţi simţi, în acelaşi timp,atât faptul că viaţa trece pe lângă voi,cât şi că aveţi timp nelimitat ca să vă puneţi viaţa în ordine.În momentele în care cădeţi din starea de conştienţă mai înaltă, puteţi simţi contrariul – că nu aveţi suficient timp ca să faceţi tot ce este nevoie să faceţi.

-Oamenii vor veni şi vor pleca din viaţa voastră.Cei pe care-i ţineţi alături de voi vor fi aceia care înţeleg prin ce treceţi. Alţii, vor înceta să relaţioneze cu voi. Ei ar putea crede că „v-a sărit o doagă”. Este posibil să aveţi relaţii apropiate,pline de sens, care durează câteva secunde sau câteva minute.E posibil să vă simţiţi conectaţi cu toată lumea de pe Pământ. Este posibil chiar să simţiţi că toată lumea vă este prieten sau tovarăş apropiat. Va exista un sentiment că „Ne aflăm cu toţii în asta, împreună”.
-Locurile familiare pot începe să arate de parcă nu le-aţi mai văzut niciodată.Veţi observa lucruri pe care înainte nu le observaţi niciodată.Pe măsură ce conştiinţa voastră se înalţă, veţi avea o mai mare apreciere pentru lucrurile mărunte ale vieţii, cum ar fi un fir de iarbă sau rouă de pe o pânză de păianjen.Veţi avea un sentiment de Unime cu orice lucru pe care îl priviţi sau simţiţi.Veţi putea să comunicaţi cu o piatră sau cu o plantă – nu prin cuvinte, ci printr-o înţelegere instantanee.

-Capacităţile voastre telepatice se vor amplifica.E posibil să vă treziţi adesea comunicând telepatic cu sufletele,chiar dacă sinele mai dense ale acelor suflete par să nu fie conştiente de ceea ce faceţi.Este posibil să vă daţi seama că nu aţi zis nimic prin viu grai, dar aţi spus telepatic,în schimb.Cu alţii,care sunt destul de conştienţi,vor exista o cunoaştere şi o recunoaştere negrăite, care nu au nevoie de cuvinte.
-Capacităţile voastre psihice şi intuitive vor continua să se amplifice.Veţi şti unde este nevoie de voi, şi unde nu. Veţi învăţa să recunoaşteţi momentele în care ghidarea vine de la cele mai înalte nivele ale fiinţei, şi în care nu. Deşi, cel mai probabil, veţi învăţa să vă simţiţi în siguranţă şi acasă oriunde v-aţi afla,veţi fi călăuziţi uşor şi fără efort către locul care este potrivit pentru voi.Pur şi simplu,veţi simţi că nu mai este potrivit să vă aflaţi undeva unde nu este nevoie de voi,sau unde nu sunteţi în siguranţă.
-Veţi începe să auziţi sunete care cândva se aflau în afara percepţiei voastre, printre care se află o varietate de sunete de înaltă frecvenţă şi bâzâituri de joasă frecvenţă.În cele din urmă,veţi auzi ceea ce unii mistici numesc „muzica sferelor”, care seamănă întrucâtva cu sunetul „OM”.

-Este posibil să auziţi voci din alte tărâmuri,cum ar fi un murmur slab,de voci.Anumite voci îngereşti vă pot vorbi-fie în limbajul normal,fie sub altă formă de comunicare sonoră.
-Veţi avea un sentiment că toate se află într-o Ordine Divină perfectă-ceea ce este adevărat.Veţi renunţa la nerăbdare,îngrijorare şi nelinişte. Veţi şti că toate se întâmplă într-o sincronizare perfectă, şi veţi avea încredere că sunteţi ghidaţi spre locul potrivit, la momentul potrivit.

-Veţi avea o apreciere profundă pentru momentul prezent.În timp ce aţi putea avea certitudini cu privire la viitorul vostru,în acelaşi timp,fiecare moment va părea inedit,ca şi când ar fi văzut pentru prima oară (ceea ce este adevărat). Pur şi simplu veţi permite viitorului să se desfăşoare, fără nicio grijă.
-Pentru o vreme,încă veţi avea emoţiile umane negative de teamă,mânie şi tristeţe, precum şi emoţia pozitivă a fericirii.Totuşi,vă veţi simţi mai puţin trişti şi mai puţin controlaţi de aceste sentimente.Va fi ca şi cum sunteţi această fiinţă vastă de lumină (ceea ce este adevărat) şi aveţi această emoţie minusculă,de teamă.Teama va fi recunoscută şi tratată imediat,dar va reprezenta o mică parte a vieţii voastre.Este la fel de valabil şi pentru mânie şi tristeţe.Ele vor fi simţite,trăite şi înţelese ca ceea ce sunt – nimic mai mult,nimic mai puţin.

-Veţi avea un profund sentiment de siguranţă.Nu vă veţi mai îngrijora cu privire la negativitatea din lume.Chiar dacă sunteţi martori la violenţă şi haos,va fi ca şi cum vedeţi un film interesant, fără să vă implicaţi emoţional în ceea ce priveşte consecinţele acestora.

-Pe măsură ce transformările planetare se accelerează, le veţi vedea din „ochiul furtunii” – sau centrul fiinţei voastre.Va fi ca şi cum urmăriţi o piesă de teatru în care se apropie punctul culminant. S-ar putea ca unele dintre personaje să vă amuze, iar altele să vă dezguste puţin,dar nu veţi confunda piesa de teatru cu realitatea din spatele ei. Veţi avea compasiune pentru acei participanţi la piesă care au uitat că sunt actori în aceasta. Ei au devenit identificaţi cu personajele.Vă veţi da seama că şi voi sunteţi un personaj şi că aveţi un rol în piesă, dar nu veţi mai uita faptul că interpretaţi un rol.

-Pe măsură ce Pământul continuă să se înalţe,îi veţi simţi fiinţa ca o stare puternică de conştiinţă.Îi veţi simţi durerea şi bucuria.Veţi vedea clima,cutremurele,vulcanii etc, pur şi simplu, ca expresii ale conştiinţei sale.E posibil să simţiţi o pierdere la vederea unui grup de suflete care pleacă din corpurile lor, dar veţi simţi şi că ele şi-au schimbat, pur şi simplu, formele şi că nu v-au părăsit, în realitate.
-Veţi fi ghidaţi în continuare, în privinţa locului în care să mergeţi pentru a oferi ajutor în modul cel mai elevat şi mai util. Vă va plăcea călătoria. Este foarte probabil că veţi călători foarte mult, sau alţii vor călători ca să vă vadă.Foarte puţini dintre voi vor rămâne într-un singur loc, în care nu se întâmplă prea multe. Veţi învăţa să renunţaţi la ataşamentul faţă de lucrurile materiale.Dacă aveţi nevoie de un vehicul pentru transport, cineva trimis să facă aceasta vi-l va asigura.Orice aţi avea nevoie,va veni la voi într-o manieră echitabilă.Vor exista schimburi egale de energie, deşi pot să nu pară egale tot timpul. Veţi simţi că universul vă sprijină pe deplin în îndeplinirea sarcinilor stabilite (sarcinile încredinţate vouă de către sufletul vostru).

Mai presus de toate, veţi simţi iubire şi compasiune pentru toate lucrurile…

https://burebista2012.blogspot.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.