Diverse, Sănătate

De ce boala este privită ca o necesitate!

b876d-in_purple_by_andry122

Boala ca necesitate – Atunci când există dezechilibre energetice în corp, apare boala şi ea constituie o formă de exprimare, un semnal de alarmă că ceva nu funcţionează cum trebuie.

Dacă aceste semnale de alarmă nu ar apărea (şi se manifestă, de obicei, ca durere), noi nu am şti că ne aflăm în faza unui dezechilibru şi nici nu am putea lua măsuri. De aici, este evident că boala este o binecuvântare.

Boala ca necesitate – Ură nu se dizolvă prin ură

Eliminarea tensiunilor, a distorsiunilor interne, pe care corpul le traduce că boală, nu se face prin acelaşi procedeu prin care s-a instalat. Altfel spus, dacă există o tensiune la nivelul unui organ, acea tensiune nu se poate elimina printr-o tensiune nouă, ci trebuie creată o supapă de eliminare.

Acea supapă nu poate fi,desigur,un medicament pe care medicina alopată îl poate recomanda cu plăcere la minut, ci o energie de vibraţie superioară. Din acest motiv, ură nu se dizolvă prin ură, furia nu se elimină tot prin furie. Trebuie creată o energie superioară, înaltă, care să anuleze acea negativitate.

Boala ca necesitate–Un optimist trăieşte în plus cu cel puţin 15 ani faţă de un pesimist

Cum bine ştim, ura şi furia, împreună cu frica, dau cele mai grave boli de pe pământ. Sunt afectaţi ficatul, creierul, plămânii, inima, ochii, stomacul. Şi toate acestea se întâmplă doar pentru că am trăit câteva minute de negativitate. Nici nu este nevoie să fim furioşi toată ziua pentru că muşchii să fie extenuaţi (şi aici discutăm inclusiv de muşchiul cardiac!).

Pentru a se repune „pe picioare” după două ore de ură sau de frică, inima are nevoie de minimum 24 de ore! Să ne închipuim ce înseamnă acest fapt dacă urâm în permanenţă pe cineva sau ceva: ne urăm vecinul, şeful, jobul, soţul etc. Poate că acum ne este mult mai simplu să înţelegem de ce nu trebuie să fim negativişti. Un optimist trăieşte în plus cu cel puţin 15 ani faţă de un pesimist/negativist.

Boala ca necesitate – Boala conţine în ea însăşi seminţele vindecării

Când apare boala în organism, ştim deja că dezechilibrul a fost instalat şi căutăm metode de salvare. Uneori, acele metode oferite de medicină alopată dau rezultate destul de rapide, însă orice medicament ingerat constituie o substanţă străină corpului, pe care el o tolerează sau nu.

Dacă o tolerează,ne ajută să ne refacem mai repede, fără să anuleze cauza care a generat dezechilibrul, dar dacă nu o tolerează, atunci avem o problemă în plus. Spuneam mai sus că avem nevoie de o energie superioară pentru a ne vindeca de boală.

Singura modalitate prin care ne putem ajuta corpul spre vindecarea lui este să acceptăm boală ca pe un semnal de alarmă, nu ca pe o nenorocire. Apoi, cu toată fiinţa noastră, să ne iertăm pe înşine şi pe ceilalţi. În cele din urmă, să încercăm să cultivăm o atitudine de recunoştinţă şi de mulţumire faţă de boala care a apărut, pentru ca ea conţine, în ea însăşi, seminţele vindecării. Trebuie doar să le descoperim.

https://secretele.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.