afirmaţii, Exercitii practice

Puterea gândurilor, a cuvintelor și a credinței

woman-1984420__340

Puterea gândurilor este unul dintre cele mai mari daruri. Oriunde te-ai afla, vorbește numai despre bine. Nu critica pe nimeni și în același timp nu vorbi în mod negativ despre tine. Subconștientul tău va atrage energia negativă din jur. Depășește acest negativ cu un efort de voință.

Atunci când te gândești sau vorbești despre ceva înfricoșător, corpul tău reacționează. Același lucru se întâmplă atunci când vorbești despre lucrurile plăcute.Totuși, frica trezește în mod mai multe emoții decât bucuria.

Cele mai puternice stări în subconștient le creăm cu propriile noastre gânduri. Ai nevoie de mult efort pentru a-ți putea controla creierul. Trebuie să gândești pozitiv, astfel încât creierul tău să te elibereze de gândurile rele.

Atât timp cât permiți acestor gânduri să te poarte într-o direcție necunoscută, vei rămâne captiv în lumea fanteziilor și a îngrijorărilor.

Trebuie să faci distincția între gândurile conștiente care trebuie realizate și visele fără formă și sens. Pentru ca o dorință să devină realitate, ea trebuie să poarte cu sine o intenție. Nu contează ce fel de viață trăiești acum, poți să începi de la zero. E important doar să gândești cât mai exact ceea ce vrei să se realizeze în viața ta.

Există oameni norocoși și oameni care pierd totul.Oamenii norocoși cred în puterea subconștientului și sunt siguri că există suficient de mult bine pentru toată lumea. Cei care pierd sunt siguri că nu se va întâmpla nimic bun în viața lor.

Fii recunoscător. După ce ai primit de la viață ceva ce a dorit subconștientul tău, bucură-te și gândește-te că acest miracol poate fi în fiecare zi.

https://psihologiadeazi.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.