Exercitii practice, Noua energie- noua gandire

LEGEA ATRACȚIEI

immortal-758418__340

La ce să renunți ca să găsești fericirea by Sarah Prout

Oferindu-ți oportunitatea de a renunța la aceste lucruri,îți deschizi inima către o schimbare de perspectivă și conștiința care te va ajuta să îți îndeplinești visurile și să activezi Legea Atracției.

Acestea sunt sfaturile Sarahei Prout,coach în teoria Legii Atracției.Sarah Prout ne explică în detaliu de ce este bine să renunțăm la aceste moduri limitative de a gândi și de a fi,de asemenea în ce moduri ne fac rău și ne limitează posibilitatea de a atrage lucruri mai bune în viața noastră.

1.Legea atracției: Renunță la Rezoluții

De ce?Pentru că ele nu funcționează.Sunt numeroase studii care atestă că oamenii nu se pot ralia cu succes la noi diete sau la a economisi bani,tocmai pentru că nu reușesc să creeze obiceiuri noi cu adevărat puternice.Când vrem să schimbă ceva trebuie să ne formăm obiceiuri noi și de aceea rezoluțiile nu funcționează.Schimbările nu pornesc de la o singură decizie, ci de la decizii repetate și multă perseveranță.Alternativa?Setează-ți intenții puternice și creează-ți o viziune măreață pentru viața ta,de asemenea un plan de acțiune concret,mai degrabă decât unul vag.

2.Legea atracției: Renunță la pattern-uri de gândire negative

Scapă de următoarele cuvinte și exprimări din vocabularul tău…

Ura/ Nu pot/ Nu/ Nu ai dreptate/ Am dreptate/ Este mereu așa/ Este imposibil/ Nu se va întâmpla

Acestea sunt exemple de atitudini pe care le exprimi prin felul cum gândești și care te împiedică să fii deschis/ă la toate posibilitățile și capacitatea ta de a manifesta lucruri extraordinare în viața ta.

3.Legea atracției: Renunță la responsabilitatea față de sentimentele altora

Când vei renunța cu adevărat la acest obicei,vei observa o senzație de libertate instalată în viața ta. O greutate este ridicată de pe umerii tăi care erau obișnuiți să ducă și responsabilitatea unor lucruri care sunt de multe ori în afara controlului tău. Fericirea este rezultatul renunțării la astfel de comportamente co-dependente.

4.Legea atracției: Renunță la Dramă

Încetează să mai bârfești, să afurisești, să te plângi sau să adaugi gaz pe foc.Când în mod conștient alegi să nu îți mai lași mintea să se ocupe cu meschinării, reușești să nu mai blochezi șirul lucrurilor bune care pot veni spre tine.

5.Legea atracției: Renunță la acele lucruri care îți bruiază intuiția

Angrenează-te în orice fel de activitate care îți facilitează legătura cu Universul: Meditație, citit, plimbări…

Renunță la relații toxice,la emisiuni TV nefolositoare.Hrănește-ți sufletul cu activități care îți ajută intuiția și starea de conexiune cu Universul. Fii în cel mai înalt serviciu față de tine însuți și față de ceilalți.

6.Legea atracției:  Renunță la a mai spune „NU”

Asemenea filmului „Yes Man” cu Jim Carrey,trebuie să înveți să accepți oportunitățile și să îți dai voie să trăiești.A spune Da este o afirmație puternică față de Univers, care atestă că ești deja gata să primești și să manifești.Cu această invitație în suflet, accepți că ești în siguranță și încrezător/oare.Da este o afirmație care ne eliberează și ne permite să atragem lucruri noi în realitatea noastră.

7.Legea atracției: Renunță la a mai spune „Da”

Și nu este Da-ul de mai sus.Este Da-ul pe care mulți oameni care vor să le facă mereu pe plac celorlalți, îl spun.Este Da-ul pe care îl spun unii oameni când fac lucruri pe care nu își doresc să le facă.

E OK gestul de a declina oferte și tu te protejezi pe tine atunci când spui nu la lucruri pe care nu îți dorești să le faci.Atunci când este folosit în mod eficient,Nu este o unealtă foarte puternică. Să înveți să spui nu,este un dar,atât vreme cât este spus cu multă conștiință. Este un element important al grijii față de noi înșine și este timpul să faci acest lucru.

8.Legea atracției: Renunță la disconexiunea față de propriul corp

Când ești deconectată de la corpul tău poți trăi cu adevărat o viață inspirată și fericită pe care o meriți.Una dintre modalitățile prin care poți oferi iubire corpului tău este să te hrănești cu alimente benefice. Încearcă să mănânci alimente vibrante și pline de culoare precum toate culorile curcubeului. Acest lucru îți va amplifica puterea de manifestare.Cu cât mai ușoară este vibrația ta, cu atât mai multă fericire va veni în viața ta.

9.Renunță la Trecut.

De ce?Pentru că el nu există. Iar dacă încă te mai apăsă în inima ta, înseamnă că trebui să cauți modalități de vindecare.

10.Legea atracției: Renunță la lucruri nefolositoare și la a mai acumula

În această societate,cu cât consumăm mai mult,cu atât mai mult avem nevoie.Din acest moment, fă-ți o regulă ca să ții în jurul tău doar lucrurile pe care le iubești cu adevărat sau de care chiar ai nevoie. Întreabă-te înaintea fiecărei noi cumpărături dacă ai nevoie cu adevărat, sau nu, de acel lucru.

11.Legea atracției: Renunță să mai cauți aprobări

Acesta este un cerc care este bine sedimentat în viața unor oameni.Odată ce înveți să vezi că ceea ce cred alți oameni despre tine nu este problema ta,atunci viața ta începe să înflorească și poți să răsufli ușurat/ă.

Asumă-ți deciziile,nu te mai pune la îndoială și fii încrezător/oare în perspectiva ta unică cu privire la viață.

12.Legea atracției: Renunță la perfecționism

Nimic nu va fi perfect,totul ți se prezintă așa cum vrei tu să vezi.Învață să renunți la perfecționism și învață să fii fericită pe parcurs.Acest lucru creează de asemenea loc pentru o atitudine fără de judecată care creează lucruri frumoase, în conformitate cu temporalitatea divină.

13.Legea atracției: Renunță la așteptările pe care le ai de la ceilalți

Trebuie să cobori standardul în privința așteptărilor pe care le ai de la ceilalți sau cel mai bine, să nu le mai ai deloc.În felul acesta nu vei fi dezamăgită și te vei elibera din necesitatea de a-i controla pe ceilalți.Lasă-i pe ceilalți să își trăiască viața așa cum își doresc.

14.Legea atracției: Renunță la Zona ta de confort

Chiar dacă simți frica,acționează.Nici un lucru extraordinar a apărut vreodată din zona de confort.

15.Legea atracției: Renunță la Trebuie

Există multiple moduri prin care putem să facem lucruri în viață.Limitările noastre interioare ne împiedică să vedem cum să facem lucrurile altfel sau mai bine, în viețile noastre. De fapt, este vorba și despre aroganța să apreciem cum ar trebui sau nu să se poarte ceilalți.

Să îi judecăm pe ceilalți este inabilitatea noastră de a vedea că există perspective infinite de a vedea și de a face.

Un articol via Sarah Prout

https://www.garbo.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.